Simulare Evaluare Nationala 2024 - clasa a VIII-a

Categorie: Activitati scolare
Creat pe: 13-03-2024
Vizualizari: 469
????️Simularea examenului de Evaluare Națională începe luni, 5 februarie, cu proba scrisă la Limba și literatura română????, urmată marți, 6 februarie, de proba la Matematică???????? și miercuri, 7 februarie, la Limba și literatura maternă.
⏰Probele încep la ora 9.00, timpul destinat rezolvării subiectelor fiind de două ore. Pentru prima dată, lucrările elevilor vor fi scanate și corectate digital.????️
????Desfășurarea probelor
⏰Probele simulării naționale încep la ora 9.00, moment în care, în fiecare sală, se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul multiplicat.
????????Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8.30. Repartizarea elevilor pe săli se realizează astfel încât aceștia să fie așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică.
•La probele scrise ale Evaluării Naționale, elevii primesc subiectele în formă de broșură, putând să solicite și pagini suplimentare, dacă este cazul.
⏱️Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise pentru fiecare dintre probele simulării Evaluării Naționale este de două ore (120 de minute), începând din momentul în care s-a încheiat completarea casetei de identificare din broșura cu subiecte. Timpul de lucru pentru completarea casetei de identificare este de 15 minute.
Succes tuturor!!